Blog

Nem csak a lottózókban lottózhatunk!

Nem csak a lottózókban lottózhatunk!

Bizonyára többek számára ismert tény, hogy a legsikeresebb szerencsejátékok a lottózókon kívül egyéb módon is, például SMS-ben, telefonon, vagy interneten keresztül is játszhatóak. Úgy ítéljük meg, hogy ez az információ olyan fontos, hogy érdemes bővebben is kifejtenünk a témát. Ezek a lehetőségek regisztrációhoz és előzetes egyenlegfeltöltéshez kötöttek (SMS-ben történő játék a telefontársaságokon keresztül fizetendő verzióban is létezik).

Értesítés a legújabb lottószámokról

Értesítés a legújabb lottószámokról

Örömmel hívjuk fel figyelmüket Facebook, Twitter és G+ oldalainkra, melyeken keresztül még egyszerűbben tájékozódhatnak a legfrissebb nyerőszámokról, nyereményekről, sorsolásokról és egyéb érdekességeket is megosztunk a szerencsejátékok világából.

Lottoszamok.net – oldalunk megújult!

Lottoszamok.net – oldalunk megújult!

Örömmel jelentjük, hogy oldalunk jelentős megújuláson esett át annak érdekében, hogy még áttekinthetőbb és könnyebben használható legyen, illetve a korábbinál lényegesen több információt tudjunk megosztani Önökkel. A közelmúltban tárhelyszolgáltatót is váltottunk, így a jövőben várhatóan gyorsabban elérhetik tartalmainkat.

    Elérhetőségünk

    Forduljon hozzánk bizalommal! Mi adunk véleményére. Ha kérdése, ötlete vagy észrevétele van, keressen meg minket.

    
    Copyright ©2012-2018. Minden jog fenntartva.