Lottószámok, nyerőszámok és statisztikák

Kérjük, hogy oldalaink megtekintése előtt tanulmányozza az alábbi felhasználási feltételeket. Weblapunk bármely oldalának megnyitásával az itt leírt feltételeket magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Az oldalainkon megjelenő információk, játékleírások és egyéb anyagok módosulhatnak. Az információk kizárólag tájékoztatásra szolgálnak. Törekszünk az információk teljeskörűségére és folyamatos frissítésére, azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges pontatlanságai, hiányosságai és az elírások miatt. Az információ kizárólag a felhasználók saját felelősségére használható fel. A nyereményre jogosító nyerőszámokat a hivatalos sorsolási eredményben szereplő, közjegyző által hitelesített számok jelentik.

Védjegyoltalom és szerzői jog

Az oldalainkon megjelenő információk, képek és egyéb anyagok, valamint a nevek, kifejezések, logók, grafikák szerzői és egyéb joga – ellenkező kikötés hiányában – az oldal üzemeltetőjének tulajdonát képezik. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő. A játékoknál szerepelhet a Szerencsejáték Zrt. tulajdonát képező, játéktípust mutató logó is.

Kárfelelősség kizárása

Társaságunk semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel semmilyen veszteségért, vagy költségért, amelyek a weboldallal kapcsolatban vagy a weboldal használatából, nem megfelelő működésből, hiányosságból, hibából vagy üzemzavarból keletkeznek.

Elérhetőségünk

Forduljon hozzánk bizalommal! Mi adunk véleményére. Ha kérdése, ötlete vagy észrevétele van, üzenjen nekünk.

Copyright ©2012-2023. Minden jog fenntartva.