Lottószámok, nyerőszámok és statisztikák

A kérdésekre adott válaszaink a kérdésekre kattintva, egy lenyíló mezőben tekinthetőek meg.

Oldalainkon megtalálhatóak az ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, valamint a joker, a luxor és kenó játékok.

Megtalálhatóak a legutóbbi sorsolások eredményei, a kihúzott nyerőszámok és a hozzájuk kapcsolódó nyeremények is. Megadjuk a következő sorsolás időpontját és a várható főnyeremény összegét is. Betekintést nyújtunk az egyes játékok történetébe, bemutatjuk a korábbi legnagyobb főnyeremények összegét és várható főnyeremények alakulását is.

Főoldalunkon megjelenítjük a játékok legutóbb kisorsolt nyerőszámait, az ott lévő linkekre, vagy a menüben a Játékok menüpont alatt az adott játék nevére kattintva megjelennek a sorsoláshoz kapcsolódó részletes adatok is.

A Szabályok menüpontban a megfelelő játék nevére kattintva megtalálhatóak az adott játékokhoz kapcsolódó részletes játékszabályok.

Főoldalunkon, illetve a Játékok menüpontban az egyes játékokat kiválasztva azok aloldalán is megadjuk az adott játékok soron következő sorsolásának időpontját.

Oldalunkon igyekszünk a sorsolást követően rövid időn belül megjeleníteni a legfrissebb nyerőszámokat és a sorsoláshoz kapcsolódó egyéb adatokat. Ezzel egy időben közösségi oldalainkon is megjelenítjük azokat, így követőnkké válva a megfelelő beállításokkal azonnal tudomást szerezhetnek erről.

A sorsolások fülre kattintva az egyes játékokhoz kapcsolódóan a sorsolás időpontján túl a játékok részvételi határidejét is feltüntetjük.

A hatályos törvények szerint a szerencsejátékokban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

A szabályok menüben az egyes játékokra kattintva elérhetőek a játékok részletes szabályai. Az oldalak alján, a nyeremény blokkban találhatóak a nyeremények felvételére vonatkozó szabályok, melyek a játék módjától és a nyeremény összegétől is függhetnek.

A nyeremények felvételére a sorsolás napját követően 90 nap áll rendelkezésre. Az egyes játékok almenüjében az Eddigi Nyerőszámok menüpontra kattintva feltüntetjük az összes nyerőszámot, amelynek nyereménye még felvehető.

Az egyes játékokon belül az Eddigi Nyerőszámok menüpontban lehetőség van a korábbi sorsolások adatainak lekérésére a sorsolási év és hét, vagy a sorsolás dátumának megadásával.

Elérhetőségünk

Forduljon hozzánk bizalommal! Mi adunk véleményére. Ha kérdése, ötlete vagy észrevétele van, üzenjen nekünk.

Copyright ©2012-2023. Minden jog fenntartva.