Örömmel hívjuk fel figyelmüket Facebook, Twitter és G+ oldalainkra, melyeken keresztül még egyszerűbben tájékozódhatnak a legfrissebb nyerőszámokról, nyereményekről, sorsolásokról és egyéb érdekességeket is megosztunk a szerencsejátékok világából.

Értesítések Facebookon

A Facebookot talán már nem kell különösebben bemutassuk, mégis néhány szóban összefoglaljuk lényegét: egy amerikai fejlesztésű, egész világot behálózó kapcsolati hálózat. Magánszemélyek és társaságok is regisztrálhatják magukat, megjelölhetik ismerőseiket és a követni kívánt társaságokat és különböző információkat és tartalmakat oszthatnak meg egymással az idővonalukon keresztül.

Bízunk abban, hogy Facebook oldalunkat hasznosnak találják majd. Weboldalunk frissítésekor minden esetben közzétesszük az aktuális információkat facebook oldalunkon is, itt így időrendben láthatóak a sorsolási információk és az egyéb érdekességek. A megfelelő beállítások esetén a közzétettekről e-mailben, illetve mobiltelefonos alkalmazásuk segítségével is azonnal tudomást szerezhetnek. Feltehetik közérdekű kérdéseiket is, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, de privát üzeneteket is írhatnak, melyet közvetlenül nekünk címeznek. Igyekszünk gyorsan megválaszolni ezeket, illetve még több hírt és érdekességet megosztani. A sorsolási időpontok változásait is itt tudhatják meg legegyszerűbben.

A közelmúltban bevezették az ún. hashtagek használatát. Mi ebben bízva a kezdetektől így publikáltuk bejegyzéseinket, így múltbéli cikkeinkre is rákereshetnek a #-tel kezdődő kulcsszavak segítségével, pl. #ötöslottó, #kenó, stb.

Amennyiben szeretnék, hogy üzenőfalukon és az értesítések között minden bejegyzésünk megjelenjen, az alábbi ábra szerint ki kell választani az “Értesítések kérése” (“Get Notifications”) gombot.

facebook ertesitesek kerese

G+ követés

A G+ oldalunkhon a Facebookhoz hasonlóan a kezdőoldalukon láthatóvá válnak közzétett posztjaink, amennyiben követőinkké válnak, illetve választásuk alapján akár e-mailben is megkaphatják azokat. A G+ alkalmazást telefonjukra telepítve még egyszerűbben követhetik bejegyzéseinket. A mobil alkalmazás innen tölthető le.

A Twitter kissé eltér a fenti két oldaltól abban, hogy itt a bejegyzések mérete igen korlátozott: legfeljebb 140 karakter hosszúságú lehet. Ezekhez azonban hozzá lehet fűzni a más helyekre mutató linkeket és képeket is, így már lényegesen több információt kaphatunk. Ez inkább információs hálózat, mintsem közösségi háló, itt nem elsősorban ismerősöket követünk, inkább friss informácókat és ötleteket nyerhetünk a nagyvilágból.

Twitter követés és mobil értesítések bekapcsolása

A Twitteren a kép alatti twitter kovetes ikonra kattintva követőnkké válhatnak. Beállíthatják, hogy tweetjeinket mobiltelefonjukon is megkapják, illetve ha magát a Twitter alkalmazást nem is szeretnék használni mobiljukon, lehetőség van emailben történő értesítésre is.

A mobil értesítésekhez az alábbi beállítást kell tenni:

A mobil ertesitesek bekapcsolasa

A mobil alkalmazás innen tölthető le. Letöltés után mobiljukon engedélyezniük kell a Twitter értesítések megjelenését a Beállítások menüpontban.