Felgyorsítottuk és új funkciókkal bővítettük oldalunkat: már kereshetőek a korábbi lottósorsolások adatai: az eddigi nyerőszámok, nyereményosztályonkénti nyeremények is, valamint a statisztikáknál megjelenítjük az elmúlt évben kisorsolt nyerőszámokból képzett számstatisztikát is.

Nagyobb sebességre kapcsoltunk

Az utóbbi időben többször előfordult, hogy a lottósorsolásokat követő nagyobb érdeklődés miatt oldalunkat többször is frissíteni kellett annak érdekében, hogy a legfrissebb nyerőszámok megjelenjenek, elsőre nem jelentek meg adatok. Bízunk abban, hogy fejlesztésünket követően már nem fog ilyen probléma jelentkezni.

A régi oldal sebességi tesztje

Már kereshetőek a korábbi sorsolások nyerőszámai is

Az új verzió sebességi tesztje

Már kereshetőek a korábbi sorsolások nyerőszámai is

Az oldal méretét sikerült több, mint a felére csökkenteni, ezáltal a betöltési idő is közel 50%-ot csökkent. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy kivettük a Wordpress motort a háttérből, így optimálisabbá tehettük az oldal méretét és sebességét.

Áttekinthetőbb menü

A beérkezett észrevételek alapján némileg átalakítottuk a menüt. A Főoldalon továbbra is egyszerre látható az összes játék legutóbbi sorsolásának adata: a legfrissebb nyerőszámok, az adott és a következő sorsolás időpontja, valamint egy-egy link, mely a sorsolás részletes adatainak megjelenítésére szolgál.

A Játékok menüpontban kiválasztható a kívánt játék, melyhez részletesebb információk is megtekinthetőek az egyes játékok almenüjében.

A Sorsolások gombra kattintva a legutóbbi néhány sorsolás dátuma jelenik meg az összes játékra vonatkozóan. A dátumokra kattintva ezek részletes adatai tekinthetőek meg a korábbiakhoz hasonlóan.

A Blog menüpont a lottózáshoz kapcsolódó bejegyzéseink megjelenítésére szolgál, melyek dátum, kategória és címke szerint is kereshetőek.

Az Információk menüpontban van lehetőség a kapcsolatfelvételre, illetve itt találhatóak az adatvédelemmel és felhasználási feltételekkel kapcsolatos információink is. Itt szerepelnek a Gyakran ismételt kérdések is. Ezeket folyamatosan bővítjük a beérkező kérdések alapján.

Az egyes játékokhoz saját almenü tartozik

Az egyes játékokhoz tartozó főoldalon, mely az adott játék nevét viseli, minden korábbi adat megtalálható a legutóbbi sorsolásokhoz kapcsolódóan: annak pontos dátuma, a sorsolási év és hét, a kihúzott nyerőszámok, a nyereményosztályonkénti darabszámok és nyereményösszegek, a következő sorsolás időpontja, a várható nyeremény összege, a korábbi várható nyereményösszegek alakulása és a korábban kisorsolt legnagyobb nyeremények grafikonjai.

Már kereshetőek a korábbi sorsolások nyerőszámai is

Az egyes játékokon belül található menü minden menüpontja az adott játékhoz kapcsolódik. Az aktuális játék a menüben narancssárgával van megjelölve. A menüsor végén lehetőség van egy másik játék kiválasztására is a Játékok menüpontra kattintva (a képen zölddel van jelölve). A Főoldalra a menüsor elején található házikóra kattintva lehet visszajutni.

Az Eddigi Nyeremények menüpontban feltüntetjük az összes 90 napon belüli lottósorsolás dátumát és kihúzott nyerőszámait. A dátumra kattintva a sorsoláshoz tartozó összes információt tartalmazó oldal jelenik meg. A 90 napos lista jelzi, hogy mely nyeremények vehetőek még fel, ezen túl sajnos már nincs lehetőség arra, hogy a megnyert összegeket kifizessék részünkre.

Szintén az Eddigi Nyeremények oldalon nyílik a sorsolások dátuma, illetve a sorsolási év és hét megadásával történő keresésre is. Az év és hét, vagy a dátum kiválasztását követően a Megnézem gombra kattintva megnyílik a kiválasztott sorsoláshoz tartozó adatokat tartalmazó aloldalunk.

A Szabályok is az egyes játékok almenüjében találhatóak meg. Nem csak szövegesen, de diákon is összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat. A Szabályok mellett találhatóak a Statisztikák is. Ebben a menüpontban bemutatjuk az elmúlt egy év során kisorsolt nyerőszámok számstatisztikáját, azaz, hogy hányszor sorsolták ki az egyes számokat az elmúlt évben. A legnagyobb nyereményekből is készítettünk egy grafikont, mely a legutóbbi húsz legnagyobb nyereményt mutatja az egyes játékokhoz kapcsolódóan.

Várjuk az észrevételeket, kérdéseket

Reméljük, oldalunk megújulását örömmel fogadják és sikerül megtalálniuk rajta az Önöket érdeklő információkat. Kérjük, amennyiben problémájuk, kérdésük, vagy észrevételük merülne fel, jelezzék számunkra emailben, az Információk oldalon szereplő űrlap segítségével, vagy közösségi média oldalaink valamelyikén.