Már csak néhány óra van az ötöslottó sorsolásig, 17:30-ig még lehetőségünk van feladni egy szelvényt és résztvenni a mai ötöslottó sorsolásban. Nem kicsi a tét: most 2.865 milliót lehet nyerni az összes nyerőszám eltalálásával.

Nem csak lottózóban adhatunk fel lottót

A lottózók némelyikében már nincs lehetőségünk szelvényt feladni, de sokuk még nyitva tart, így érdemes útba ejteni valamelyiket. Természetesen létezik még egyszerűbb és kényelmesebb út is arra, hogy szelvényt vásároljunk és mivel már nem áll túl sok idő rendelkezésünkre a sorsolásig, érdemes ezen módok közül választanunk. Talán a legegyszerűbb az sms-ben való játék, a kódszámok megértésében a játékszabályok leírásánál segítünk. Aki rendelkezik online hozzáféréssel, szintén pillanatok alatt kitölthet egy virtuális lottószelvényt. Aki kevésbé bízik magában, egy ATM-nél is játszhat, ez valóban csak néhány pillanat és máris esély nyílik arra, hogy soha többet ne kelljen aggódnia a befizetendő számlák miatt.

Nagy esély a hatoslottón is

Ha az ötöslottó szelvényt feladták már, akkor is érdemes játszani, egyrészt adhatnak maguknak még egy esélyt egy további szelvény feladásával, másrészt most nem csak az ötöslottóban, de a hatoslottóban és a skandináv lottóban is igen ígéretesek a főnyeremény összegek és nyeremények esélye is magasabb a szokásosnál. A hatoslottó sorsolása vasárnap délután lesz, itt most egy már majdnem milliárdos összeget: 920 milliót vihet haza egy szerencsés. Ez ebben a játékban is az ötödik legnagyobb nyereményt jelenti, így érdemes megejtenünk a 225 Ft-os beruházást, hogy esélyt adjunk magunknak.

A skandináv lottó kerek 250 millióval vár nyertesére, azt hiszem, ezt az összeget sem nevezhetjük jelentéktelennek. Ráadásul már viszonylag hosszú ideje senki sem találta el mind a hét számot egyik sorsoláson sem, így úgy tűnik, most itt is extra eséllyel indulhatunk. A joker bejelöléséről sem szabad elfelejtkezni, ugyan ott a legkisebb a megnyerhető főnyeremény, azért ez az összeg sem számít elhanyagolhatónak. Sok szerencsét kívánunk!